Beşiktaş'tan Fenerbahçe Beko derbisinde yaşanan olaylarla ilgili açıklama

Beşiktaş'tan Fenerbahçe Beko derbisinde yaşanan olaylarla ilgili açıklama

Beşiktaş Kulübü, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Beko ile yapılan derbi maçta yaşanan olaylarla ilgili açıklama yayımladı.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, karşılaşmanın ilk yarısında yaşanan saha olaylarının asla tasvip edilmediği belirtilerek, yaralanan Fenerbahçe Beko oyuncusu Yam Madar'a geçmiş olsun dileğinde bulunuldu.

Açıklamada, "Rakip takımın şube yöneticisi, nezaketen kendilerine ayrılan saha içi koltuklara talimatlara aykırı olarak kendi takım formasını giymiş bir şekilde gelmiş ve taraftarlarımızın dikkatini kendi üzerine çekmiştir. Akabinde saha kenarından takımımızın momentumu eline aldığı ve farkı açtığı dakikalarda abartılı bir şekilde hakemlere itiraz ederek taraftarlarımızı tahrik etmeye çalışmış ve istenmeyen olayların yaşanmasına neden olmuştur. Rakip takım yöneticisinin örnek olması gerektiği yerde taraftarlarımızı tahrik edici davranışlarda bulunması kendi sporcusunun yaralanmasına sebebiyet vermiştir. Malum şahsın siyah-beyazlılarımızın başarısını gölgelemeye çalışması ve küçük oyunlar peşinde koşması temsil ettiği camiaya da yapılmış bir ayıptır. Bir kez daha belirtmek isteriz ki bu olaylar asla tasvip ettiğimiz davranışlar değildir." ifadeleri kullanıldı.

madar1.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN