Ali Koç yeni hocayı 2.5 yıllık sözleşme için İstanbul'a çağırdı! Eski oyuncusu takımın başına geçiyor

Ali Koç yeni hocayı 2.5 yıllık sözleşme için İstanbul'a çağırdı! Eski oyuncusu takımın başına geçiyor

Dimitris Itoudis ile yollarını ayıran Fenerbahçe'nin yeni hocası belli oldu. Kanarya, eski yıldızını takımın başına getirme kararı aldı.

Son dönemde alınan başarısız sonuçların ardından başantrenör Dimitris Itoudis ile yollarını ayıran Fenerbahçe'nin yeni hocası belli oldu. Kanarya, eski oyuncusunu takımın başına getirme kararı aldı.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Anadolu Efes karşısında alınan yenilgi sonrasında Yunan çalıştırıcı Dimitris Itoudis ile yollarını ayıran Fenerbahçe'nin yeni hocası belli oldu.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Bu sezon beklentilerin altında kalan Fenerbahçe, Sarunas Jasikevicius'i takımın başına getirme kararı aldı.

Sarunas Jasikevicius'in Fenerbahçe ile masaya oturmak için İstanbul'a geleceği öğrenildi. Kanarya'nın Sarunas Jasikevicius'e 2.5 yıllık sözleşme teklifinde bulunduğu belirtildi. Süreci bizzat Başkan Ali Koç'un yürüttüğü kaydedildi.

47 yaşındaki Litvanyalı çalıştırıcı, 2011 yılında Fenerbahçe formasını terletmişti.

Barcelona'da Sarunas Jasikevicius Ayrılığının 4 Nedeni - Eurohoops

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN