Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Köse mesajında, bu özel günün, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun ve ulusal egemenliğin önemini vurgulayarak, çocukların geleceğin teminatı olduğunu belirtti.

Köse, mesajında şunları ifade etti: "23 Nisan, Türkiye'nin bağımsızlığını ve egemenliğini kazandığı tarihin simgesidir. Bu anlamlı günde, ulusal egemenliğin ve demokrasinin önemini bir kez daha hatırlıyoruz. Çocuklarımızın bu değerleri benimsemesi, ülkemizin geleceği için büyük bir umut kaynağıdır. Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin kuruluşu olan bu günü çocuklarımıza armağan eden Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha sevgi ve saygıyla anıyor, Dünya üzerindeki tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum."

Ayrıca Başkan Köse, çocukların eğitimine ve gelişimine her zaman büyük önem verdiklerini belirterek, Safranbolu'da çocukların daha iyi koşullarda yaşamaları için çalışmaların devam ettiğini ifade etti. Mesajında çocukların geleceğin mimarları olduğunu da vurgulayan Köse, onların iyi bir eğitim alması ve sağlıklı bir çevrede yetişmesi için belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Başkan Köse'nin mesajı, 23 Nisan'ın sadece bir bayram değil, aynı zamanda ulusal egemenlik ve demokrasiye olan inancın da bir göstergesi olduğunu vurgulayarak son buldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN