Konya'da silahlı kavga! Kayınpeder öldü, damat ağır yaralı

Konya'da silahlı kavga! Kayınpeder öldü, damat ağır yaralı

Konya'da çıkan silahlı kavgada kayınpeder ve damat kurşunların hedefi oldu. Olayda kayınpeder hayatını kaybetti, damat ise ağır yaralandı. Şüpheliler gözaltına alındı.

Konya'nın Meram ilçesi Hacı Fettah Mahallesi Tahtatepen Sokak’taki bir evde meydana gelen olayda tek katlı kerpiç evde yaşayan Rıza Renkliışık ile kızıyla ayrılık aşamasında olan damadı Gürcan A. ve evde bulunanlar arasında kavga çıktı. Kavgada Rıza Renkliışık ve Gürcan A., ateşlenen silahtan çıkan kurşunlara hedef oldu.

8498978.jpg

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Gürcan A. yakınları tarafından hastaneye götürülürken, Rıza Renkliışık ise olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı. Renkliışık, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Özel hastanede tedavi altına alınan Gürcan A. ise, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Gürcan A.’nın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından Rıza Renkliışık ve damadı Gürcan A.’nın yaralanmasına neden olan şüphelilerin gözaltına alındığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN