Herkes zam beklerken belediye indirime gitti! Toplu taşımada 2024 kararı: Öğrenciler de veliler de bayram edecek

Herkes zam beklerken belediye indirime gitti! Toplu taşımada 2024 kararı: Öğrenciler de veliler de bayram edecek

Yeni yılda herkes zam haberi beklerken belediye indirime gitti ve öğrencilere bayram ettirecek o haberi verdi. Alınan kararla bugünden itibaren öğrenci abonman ücretleri düştü. İşte, yeni fiyatlar…

Yeni yılın gelmesiyle birlikte Konya Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşımda indirim haberini duyurdu. Konya’da otobüs ve tramvaylarda kullanılan Konyakart abonmanı bugünden itibaren indirimli fiyatlarla kullanılacak.

KONYA ABONMAN ÜCRETLERİ

Alınan karar kapsamında toplu taşımalarda kullanılan ve önceden 240 TL olarak belirlenen “Aylık indirimli Abonman KonyaKart Ücreti” 220 TL’ye düşürüldü.

1 Ocak 2024 yani bugünden itibaren geçerli olan fiyatlar en çok öğrenciler için avantaj sağlıyor.

yeni-proje-8.jpg

ÜCRET İADESİ OLMAYACAK

Konya Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından alınan karar kapsamında; belirlenen kişiler, kişiselleştirilmiş Konyakart’larını toplu ulaşım araçları ya da turnikelerde okutarak indirimli toplu ulaşımdan yararlanabilecek.

Bu kapsamın dışında kalanlar ise tam ücret tarifesinden faydalanacak. 1 Ocak 2024 tarihinden önce yapılan Konyakart aylık sınırsız indirimli abonman yüklemelerine dair herhangi bir ücret iadesi ise olmayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN