EGO'dan toplu taşıma uyarısı! Bunu yapana af yok: 200 bilet cezaya mahkum olacaklar

EGO'dan toplu taşıma uyarısı! Bunu yapana af yok: 200 bilet cezaya mahkum olacaklar

Ankara’da toplu taşıma kullananlara EGO’dan toplu taşıma uyarısı geldi. O kurala uymayanlara dikkat çeken EGO, 200 bilet ceza verileceğini duyurdu. İşte, EGO’nun toplu taşıma uyarısı…

Şehir içi ulaşımda kullanılan raylı sistemlerde uyulması gereken kurallara dair Ankara EGO Genel Müdürlüğü’nden açıklama geldi. Bu kapsamda kuralları ihlal edenlere 200 tam bilet cezası uygulanacağı belirtildi.

TOPLAM CEZA 3 BİN LİRAYI BULUYOR

Başkentliler tarafından şehir içi toplu taşımada sıklıkla EGO otobüsleri ve metrolar kullanılmakta. Gün içinde milyonlarca vatandaşın kullandığı bu toplu taşıma sistemlerinde ise dikkat edilmesi gereken bazı kurallar bulunuyor.

ego-1.jpg

Haber Port'ta yer alan habere göre; EGO Genel Müdürlüğü’nce yapılan açıklamalarda, Ankara ve Ankara Metrosu istasyonlarında görevliler ile serbest kart kullanıcıları dışında kimsenin turnikelerden biletsiz geçmemesi gerektiği belirtildi. Bu kurala uymayanlara ise makbuz karşılığında 200 tam bilet tutarında ceza uygulanacak. 15 TL olan tam bilet tutarı toplamda 3 bin TL’lik cezaya karşılık geliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN