Avcılar'da kaldırım çöktü: 4 katlı bina boşaltıldı

İstanbul Avcılar'da 4 katlı bir binanın önündeki kaldırım, bilinmeyen bir nedenle çöktü. Paniğe kapılan bina sakinleri tedbir amaçlı tahliye edildi.

Avcılar Merkez Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bir binanın önündeki kaldırımın nedeni belirsiz bir şekilde çökmesiyle, bina sakinleri büyük bir paniğe kapıldı. Olay yerine polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, AFAD ve itfaiye ekipleri de durumu kontrol altına almaya çalıştı. Tedbir amaçlı olarak binada bulunanlar boşaltıldı.

Avcılar Belediyesi ekiplerinin yaptığı incelemede binanın temelinde herhangi bir sorun tespit edilmedi. Kaldırımın belediye ekipleri tarafından yeniden yapıldıktan sonra, bina sakinlerinin tekrar evlerine dönebilecekleri belirtildi.

Binana da kızın oturduğunu belirten Hamide ceylan, “Benim kızımın dairesi var koştum geldim. Belediye başkanı geldi, AFAD geldi. Binada bir şey yok denildi. Yaralı yok. Binanın altıda boşmuş. Demek ki kaldırımı boş toprağın üstüne yaptılar çöktü” diye konuştu.

Korktuğunu vurgulayan bina sakini ise, “Bina 3 deprem geçirdi olacağı varmış. Tek oturuyorum. İnşallah belediyemiz bir şeyler yapar” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN