Öğrenciler istedi Mansur Yavaş anında yaptı! Doya doya tadını çıkarın! Hem de ücretsiz

Öğrenciler istedi Mansur Yavaş anında yaptı! Doya doya tadını çıkarın! Hem de ücretsiz

Mansur Yavaş’tan öğrencilere müjdeli haber geldi. Yeni hizmet YHT gar bölgesinde açıldı. Artık öğrenciler rahat rahat ders çalışabilecek. İşte merak edilenler

Ankara Büyükşehir Belediyesi, öğrenci ihtiyaçlarına yönelik olarak YHT Gar bölgesinde bir Öğrenci Çalışma Merkezi açtı. Bu merkez, 300 metrekarelik bir alanda, öğrencilere özgü çalışma odaları, bir toplantı odası ve kitap okuma alanı gibi çeşitli imkanlar mevcut.

Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bu yeni tesisin açılışında, Ankara’nın öğrenci dostu bir kent olduğunu vurguladı.

“DAHA FAZLASI GELECEK”

Yavaş, açıklamasında, “Ankara, üniversite eğitimi için en tercih edilen şehirlerden biridir. Öğrencilere değer verdiğimizi ve onlara daha iyi imkanlar sağlama çabamızı göstermek istiyoruz. YHT Gar’da açtığımız yeni öğrenci çalışma merkezi, 300 metrekarelik bir alanda kitap okuma, toplantı yapma ve çalışma olanağı sağlıyor. Bu, ileride sunacağımız daha birçok yeniliğin sadece başlangıcı.” şeklinde konuştu.

RAHAT ÇALIŞMA ALANI

Ankara’daki öğrencilere modern ve rahat bir çalışma ortamı sunmayı amaçlayan bu yeni merkez, öğrencilerin sıkça dile getirdiği bir talebe cevap olarak ortaya çıktı. Bu proje, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime verdiği önemin somut bir göstergesi olarak dikkat çekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN