Asansör kazasından bir acı haber daha! 15 metre yükseklikten düştü

Asansör kazasından bir acı haber daha! 15 metre yükseklikten düştü

Gaziantep'te, su borularındaki tadilat için binanın dışına kurulan yük asansöründen düşerek hayatını kaybeden Oktay Arı'nın ardından olayda yaralanan kuzeni Volkan Arı'dan da acı haber geldi. 15 metre yükseklikten düştüğü iddia edilen asansör için soruşturma başlatıldı.

Korkunç olay, dün akşam saatlerinde Ertuğrulgazi Mahallesi'nde meydana geldi. Binada su borularındaki tadilatı yapmak için evden eve taşımacılık firmasından asansör çağrıldı. Binanın garajına kurulan asansör ile Oktay Arı ve kuzeni Volkan Arı, 5’inci kata çıktı. İki kuzen burada çalışırken, iddiaya göre asansörün kapağının açılması sonucu 15 metre yükseklikten düştü.

KUZENİ DE YAŞAMINI YİTİRDİ

Olayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi ekiplerine bildirdi. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri yaptıkları ilk kontrolde Oktay Arı'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Olayda ağır yaralanan kuzeni Volkan Arı ise ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Volkan Arı, sabaha karşı doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılmadı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bekar olan her iki kuzenin cenazeleri Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Olaya ilişkin başlatılan soruşturma ise sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN