23 Nisan gösterisinde veliden öğretmene darp: Kafa atıp yumrukla saldırdı

Esenler'deki bir ortaokulda 23 Nisan gösterileri yapılırken öğretmen Ozan K., Mehmet Ş. isimli veli tarafından darbedildi. Kafa ve yumruklu saldırı diğer öğretmenlerin araya girmesiyle son bulurken yaralı öğretmen, hastaneye kaldırıldı. Öğretmenin saldırgandan şikayetçi olmaktan vazgeçtiği öğrenildi.

İstanbul'un Esenler ilçesindeki Ayvalıdere Ortaokulu'nda 23 Nisan saat 11.00 sıralarında utanç verici bir olay yaşandı. İddiaya göre; öğrencilerin 23 Nisan gösterileri sırasında veli Mehmet Ş. çocuğunu izlemeye okula geldi.

VELİ ÖĞRETMENE SALDIRDI

Daha sonra Türkçe öğretmeni Ozan K.'yi konuşmak için okul bahçesinin dışına çıkardı. Öğretmeni, WhatsApp grubunda neden uyardığını sorduktan sonra aralarında tartışma başladı. Ardından veli Mehmet Ş. Türkçe öğretmenine saldırarak darbetti.

ŞİKAYETÇİ OLMAKTAN VAZGEÇTİ

Araya diğer öğretmenlerin girmesiyle son bulan kavgada ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Yaralı öğretmen Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde götürüldü. Darp raporu aldıktan sonra Esenler Polis Merkezi'nde götürülen öğretmenin şikayetçi olmaktan vazgeçtiği öğrenildi.

'HOCAYA KAFA ATTIKTAN SONRA YUMRUKLA SALDIRIYOR'

Görgü şahitlerinden veli Veysel Azbay, "Gösteri esnasında olmuş olay. Öğrencinin velisi gösteri yerine gelince tartışma çıkıyor, hocaya kafa attıktan sonra yumrukla saldırıyor. Okuldaki öğretmenler ambulansı çağırıyorlar, o esnada 'öğrenci velisi öğretmeni dövdü, durumu iyi değil' dediler." dedi.

'AĞZI BURNU KAN İÇİNDEYDİ'

Kızını 23 Nisan gösterilerinde izlemeye giden Ali Fidan ise, "Aşağı indiğimde öğretmenin ağzı burnu kırık içinde elini yüzünü yıkıyordu ancak kimin vurduğunu görmedim. Olay anında ben zaten okula kızımı izlemeye gidiyordum. Polis çağrıldı, öğretmenin ağzı burnu kan içindeydi. Diğer öğretmenler yıkıyordu." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN