Zirvede rakipsiz! Taylor Swift'in yeni albümü şimdiden tarihe geçti

Zirvede rakipsiz! Taylor Swift'in yeni albümü şimdiden tarihe geçti

Geçtiğimiz yılı albümlerinin ve konser turunun başarısıyla domine eden ve "Yılın Kişisi" seçilen şarkıcı Taylor Swift'in yeni albümü de dinlenme rekoru kırdı. Swift, 31 şarkılık "çifte albümü" ile yine tarihe geçen bir başarı elde etti.

Geçtiğimiz aylarda Grammy Ödülleri'nde 4. kez "Yılın Albümü" ödülünü alarak bunu başaran ilk sanatçı olan ABD'li pop yıldızı Taylor Swift'in "The Tortured Poets Department" adlı 31 şarkılık albümü 19 Nisan'da yayınlandı. Swift'in, şarkı sayısından dolayı "çifte albüm" dediği albüm, çıktığı andan itibaren büyük ilgi görerek birçok rekor kırdı.

Spotify'da bir günde 300 milyon dinlenmeyi aşan ilk albüm olan "The Tortured Poets Department", 24 saatte 313 milyon kez dinlendi.

ADELE'İ GERİDE BIRAKTI

Albümün ilk teklisi "Fortnight" da, Spotify tarihinde bir günde en çok dinlenen şarkı oldu ve Adele'in "Easy On Me" şarkısıyla elde ettiği rekoru kırdı.

Apple Music de, albümün yayınlandığı ilk günde en çok dinlenen pop albümü rekoru kırdığını açıkladı.

Albüm, Amazon Music platformunda ise 3 günde dünyanın en çok dinlenen albümü olmayı başardığı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN