Umut vadeden dizi, reyting canavarına kurban oldu! İki hafta sonra yayından kaldırılacak

Umut vadeden dizi, reyting canavarına kurban oldu! İki hafta sonra yayından kaldırılacak

Seyirciyle buluşmaya başladığı günden itibaren geniş izleyici kitlesi tarafından ilgiyle takip edilen bir dizi için erken final kararı verildi. İşte detaylar...

Son günlerde final yapacağı dedikoduları konuşulan ATV dizisi için beklenen son gerçekleşti ve kanal yönetimi, 'Ateş Kuşları' dizisinin yayından kaldırılmasına karar verdi.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, ATV'nin cuma akşamları seyirciyle buluşan, Bozdağ Film imzalı dizisi 'Ateş Kuşları' için ATV yönetimi büyük bütçe ayırmıştı.

ATEŞ KUŞLARI FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

'Ateş Kuşları' dizisi ikinci sezonunda da cuma akşamları seyirciyle buluşmaya devam ediyordu. Geçen aylarda dizi için final kararı alınmış ancak daha sonra projenin sezon sonuna kadar uzatılmasına karar verilmişti. Kendi seyirci kitlesini oluşturan diziyle ilgili ertelenen final kararı bugün alındı.

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin 54. bölümde ekrana veda edeceği öğrenildi. 'Ateş Kuşları' dizisi, 10 Mayıs 2024 Cuma günü son kez ekranlara gelecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN