İzel-Çelik-Ercan grubu tekrar dağıldı: Zor dayandım

İzel-Çelik-Ercan grubu tekrar dağıldı: Zor dayandım

30 yıllık mazisi olan İzel-Çelik-Ercan grubu yeniden dağıldı. Yıllar sonra bir araya gelen grubun tekrar dağılma nedenini açıklayan İzel, "Bu kez ayrılığı ben istedim. Ne garip tesadüf ki, ben de 'Mutsuzum' diyerek ayrıldım. 30 konser zor dayandım." dedi.

1990'lı yıllarda pop müzikte fırtınalar estiren İzel Çeliköz, Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi'nin kendi isimlerini verdiği grup, 1992'de ayrılıp 2022'de yeniden bir araya gelmişti.

izel-celik-ercan-neden-dagildi.jpg

Art arda konserler veren grup, bayramda Kıbrıs'ta sahne aldıktan sonra yeniden dağılma kararı aldı. Yıllar sonra barışan gruptan gelen ikinci ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düştü.

izel-celik-ercan.jpg

'ERCAN'IN PATRONLUK HALİ MUTSUZ ETTİ'

Aramızda Kalmasın programında ayrılığın nedenine dair konuşan İzel şunları söyledi:

izel-celik-ercan-dagildi-mi.jpg

"Yıllar önce Çelik 'Ben artık mutsuzum' demiş, grup dağılmıştı. Bu kez ayrılığı ben istedim. Ne garip tesadüf ki, ben de 'Mutsuzum' diyerek ayrıldım. 30 konser zor dayandım. Sevgili Ercan yıllarca müzik şirketlerinde ve stüdyolarda patronluk yapmış biri. Bu halini sahnede de sürdürünce mutsuz oldum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN