Gökten yağmur değil şakır şakır balık yağdı! Herkesi hayrete düşüren görüntüler: Arabalardan inip topladılar

Gökyüzü bu kez yağmuruyla değil balıklarıyla görenleri şaşkına çevirdi. Gökyüzünden şakır şakır balık yağdığını görenler neye uğradıklarını şaşırdı. Üstelik arabadan inip balıkları topladılar. İşte detaylar…

İran'ın Yasuj kentinde görülen şiddetli yağışlar oldukça nadir rastlanan bir olayla son buldu. Sosyal medyaya düşen bu görüntüler sonrasında gökten balık yağdı iddia edildi. Söz konusu bu olay görenleri şaşırtırken kötü hava koşullarının ardından deniz canlılarının gökten düşmesi anlamına gelen 'balık yağmuru' olarak yorumlandı.

ARABASINDAN İNDİ VE BALIĞI ELİNE ALDI

Sosyal medyayı şaşkına çeviren bu görüntülerde bir adamın ana yolda durup arabasından inerek balıklardan birini eline aldığı görüldü. Halk TV’de yer alan habere göre, bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Okyanus İran halkına bu gece akşam yemeği sağladı" yorumunu ekledi. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Gökten balık mı yağıyor? İnanılmaz" yorumunu yaptı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir