Bir döneme damga vurmuştu! Popstar Bayhan Gürhan yeni imajıyla herkesi şaşırttı: Görenler tanımakta zorluk çekiyor...

Bir döneme damga vurmuştu! Popstar Bayhan Gürhan yeni imajıyla herkesi şaşırttı: Görenler tanımakta zorluk çekiyor...

Bir döneme damgasını vuran 'Popstar' adlı müzik yarışmada özel hayatı ve sahne performansıyla ün kazanan Bayhan Gürhan, yeni tarzıyla herkesi şaşırtarak sosyal medyanın gündemine oturdu.

2003-2004 yılları arasında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Popstar' adlı programda özel hayatı ve sahne performansıyla dikkatleri üzerine çekerek bir döneme damgasını vuran Bayhan Gürhan, yeni imajıyla herkesi şaşırttı.

Sunuculuğunu Haldun Dormen ve Gamze Özçelik'in yaptığı, jüri üyeliğini ise Armağan Çağlayan, Ercan Saatçi, Ahmet San ve Deniz Seki'nin üstlendiği, 2003-2004 yılları arasında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorları kıran 'Popstar' yarışmasıyla bir döneme damgasını vuran ünlü şarkıcı Bayhan Gürhan, yeni tarzıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

2004 yılında 'Hayal Edemiyorum, 2008 yılında 'Kısa Veda' ve 2021 yılında 'Gidiyorum' adlı albümleri yayınlayarak müzik dünyasında geniş bir hayran kitlesine ulaşan ünlü şarkıcı, yeni tarzıyla dikkatleri üzerine çekti.

Yeni tarzını sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşan Bayhan, bıyığı ve siyah gözlüğüyle adından söz ettirdi. Ünlü şarkıcının yeni tarzı çok sayıda yorum ve beğeni aldı. İşte bir döneme damgasını vuran Bayhan Gürhan'ın yeni imajı...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN