Antalya ve Alanya arası kaç km?

Antalya ve Alanya arası kaç km?

Türkiye'nin turizm cennetlerinden Antalya ve Alanya, her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Bu iki şehir arasındaki ulaşım, tatilcilerin en çok merak ettiği konuların başında geliyor. İşte, Antalya'dan Alanya'ya yapılacak yolculukla ilgili detaylar.

Antalya ve Alanya arası kaç km? Antalya ve Alanya arasındaki mesafe, 135 kilometre olarak biliniyor. Bu mesafe, özellikle özel araçla yapılan yolculuklar için oldukça kısa bir sürede kat edilebiliyor.

ARABAYLA ANTALYA ALANYA YOLCULUĞU KAÇ SAAT SÜRÜYOR?

Özel araçla Antalya'dan Alanya'ya gitmek isteyenler, yaklaşık olarak 2 ila 2,5 saat arasında bir süreyle karşı karşıya kalıyorlar. Bu süre, trafik yoğunluğuna ve yol durumuna bağlı olarak değişebilir.

ALANYA ANTALYA OTOBÜSLE KAÇ SAAT SÜRÜYOR?

Antalya ve Alanya arasındaki otobüs yolculuğu da oldukça tercih edilen bir ulaşım şekli. Otobüsle yapılan bu yolculuk yaklaşık 3 saat sürüyor ve ekonomik bir seyahat imkanı sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN