Okullara kötü hava tatili: O ilimizde eğitime bir gün ara verildi!

Okullara kötü hava tatili: O ilimizde eğitime bir gün ara verildi!

Ülkemizde oluşan olumsuz hava koşulları sebebiyle, o ilimizde eğitime bir günlüğüne ara verildi. Hayatı olumsuz etkileyen koşulların ardından öğrencileri sevindiren haber geldi. O ilimizde okula giden kapısından dönecek. İşte tatil olan ilimiz...

Ülkemizin bir kısmında şiddetli soğuklar hissedilirken, diğer tarafında ise mevsim normalleri üzerinde sıcaklık yer alıyor. Özellikle o ilimizde artan soğukluk ve olumsuz hava koşullarının ardından eğitime bir günlüğüne ara verildi.

KAR KALINLIĞI 50 SANTİME ULAŞTI

Van Başkale ilçesindeki şiddetli kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Şubat ayı kurak geçerken, yağmurlu ve kar yağışlı havalar doğuda etkisini gsürdürüyor. Kar yağışının etkili olduğu Van Başkale'de eğitime bir günlüğüne ara verildi. Kar kalınlığı o ilçede 50 santimetrenin üzerine çıkarken, 32 mahalle ve 33 mezranın yolu kapandı.

aw156804-06.jpg

EĞİTİME ARA VERİLDİ

Bölgede yoğun kar yağışının ardından kapanan yollar hayatı olumsuz etkiledi. Ekiplere gelen ihbarlar üzerine kapanan yollar açılmaya çalışıldı. Karla mücadele ekiplerinin yoğun çabalarının ardından, Van Başkale'de bir günlüğüne eğitime ara verildi.

aw156804-05.jpg

aw156804-01.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN