Okullar 18 Mart’ta tatil oluyor! Valilikten o il için müjde: Çocuğunuzu okula boşuna götürmeyin

Okullar 18 Mart’ta tatil oluyor! Valilikten o il için müjde: Çocuğunuzu okula boşuna götürmeyin

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma gününe az bir süre kala milyonlarca öğrenci ve veli “18 Mart tatil mi?” sorusuna yanıt arıyor. Türkiye genelinde 18 Mart için okullarda eğitim devam edecekken, o ilimizden eğitime bir günlük ara kararı geldi. İşte, 18 Mart’ta eğitime ara verilecek ilimiz…

Çanakkale Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109’uncu yıl dönümünün coşkuyla kutlanması amacı ile 18 Mart Pazartesi günü okullarda eğitime bir gün ara verildiği duyuruldu.

ÇANAKKALE’DE EĞİTİME 1 GÜN ARA

18-martta-okullar-tatil-mi-1.jpg

Konuyla ilgili valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümünün coşkulu kutlanması amacıyla 18 Mart 2024 Pazartesi günü Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında, eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN