Muhittin Böcek'ten 'sorumluları karıştıran' Tamer Karadağlı'ya: Görevini yapsan bilirdin

Muhittin Böcek'ten 'sorumluları karıştıran' Tamer Karadağlı'ya: Görevini yapsan bilirdin

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı’nın, Antalya Devlet Tiyatrosu ile Devlet Opera ve Balesi’nin kültür merkezinin bakımsız olduğunu iddia edip "rezalet" demesine yanıt verdi. Böcek, binanın bakım, onarım, tamirat ve işletmesinin Kültür ve Turizm Bakanlığı’na ait olduğunu belirterek, “Halkı yanıltıcı siyasi propaganda yapmak yerine bu arkadaş genel müdürlük görevini yapıyor olsaydı biliyor olması gerekirdi" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, seçime 2 gün kala Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı’nın Antalya’ya gidip Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin bakımsızlığını videoya çekerek sosyal medyada yayınlaması ve Büyükşehir Belediyesi’ni suçlamasına tepki gösterdi.

Başkan Böcek, Karadağlı’nın bakımsızlıktan şikayet ettiği ve “rezalet” diye nitelendirdiği binanın bakım, onarım, tamirat ve işletmesinin Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın uhdesinde olduğunu söyleyerek, Karadağlı'nın genel müdürlük görevini yapmadığını belirtti.

'2 GÜN KALA SEÇİM TELAŞI SARMIŞ'

Başkan Böcek, konuyla ilgili açıklamasında şunları kaydetti:

“Seçime 2 gün kala görüyorum ki birilerini seçim telaşı iyice sarmış. Genel Müdürleri Tamer Karadağlı’yı siyaset yapsın diye Antalya’ya göndermişler. Şimdi Sayın Kültür ve Turizm Bakanı’na ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürü’ne açık çağrı yapıyorum. Belediye’nin 2006 yılında Bakanlığa tahsis ettiği Haşim İşcan Kültür Merkezi Tesislerinde, onarım, bakım ve tamirat sözleşmede de açık olarak yazılı olduğu üzere bakanlığın uhdesindedir. Halkı yanıltıcı siyasi propaganda yapmak yerine bu arkadaş genel müdürlük görevini yapıyor olsaydı biliyor olması gerekirdi.”

'ANTALYA ŞEHİR TİYATROLARI’NIN SALONLARINI GEZSİN'

Tamer Karadağlı’nın, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü bir devlet memuru olarak, seçim yasaklarının başladığı bir dönemde suç işleyerek Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne çamur atmaya çalıştığını söyleyen Başkan Böcek, "Kendisi çok gezmek istiyorsa bizim belediyemizin Antalya Şehir Tiyatrolarının salonlarını, tesislerini, imkanlarını gezebilir. Sanata ve sanatçıya ne kadar çok önem verdiğimizi görebilir. Kendilerinin Antalya halkını cezalandırır gibi ilgilenmedikleri, bakım onarım yapmadıkları bu tesiste Antalya’ ya gelip videolarla halkı aldatmaya çalışmak, çok ucuz bir siyasi yöntemdir" diye konuştu.

'KENDİSİYLE HAREM SELAMLIK HAVUZLARI DA KONUŞABİLİRİZ'

Başkan Böcek, “Tiyatroyu, operayı genel müdür isterse gelip bizimle tabii ki konuşabilir ama geldiğinde tabii destekledikleri adayın Kepez’de açtığı ve kadın erkek birlikte girilemeyen yüzme havuzlarını da konuşabiliriz kendisiyle. Biz kültür sanat çağdaşlık derken turizm şehrinde ruhsat verilemeyen tesisleri de konuşabiliriz isterse. En kara günahları işletecekleri zaman şeytanlar bunu önce sevap diye yutturmaya kalkarlar.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN