'Milliyet farkı' alan Limak Hotels'e 54 bin 694 TL idari ceza

'Milliyet farkı' alan Limak Hotels'e 54 bin 694 TL idari ceza

Antalya'da bulunan Limak Lara Hotel'in daha ucuz olması nedeniyle İngiltere merkezli bir site üzerinden rezervasyon yaptıran bir Türk vatandaştan 120 euro 'milliyet farkı ücreti' almasının ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı harekete geçti. Bakan Ersoy, 'Milliyet farkı' ödemesi alan firmaya 54 bin 694 TL idari ceza kesildiğini ve alınan ücret farkının müşteriye iade edildiğini açıkladı.

Antalya'da bulunan Limak grubuna ait Limak Lara Deluxe Hotel'in İngiltere'deki bir site üzerinden rezervasyon yaptıran müşterinin Türk olduğu fark edilince 120 Euro 'milliyet farkı ücreti' aldığı ortaya çıkmıştı. Sosyal medyada gündem yaratan konuyla ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı harekete geçti.

et-001.png

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un açıklamasına göre, ’Milliyet farkı’ ödemesi alan firmaya 54 bin 694 TL idari ceza kesildi. Alınan ücret farkı müşteriye iade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN