Kuzey Afrika'dan çıktı o ilimize geliyor! Valilik uyardı, kapı pencerelerinizi sıkı sıkı kapatın: İki gün devam edecek

Kuzey Afrika'dan çıktı o ilimize geliyor! Valilik uyardı, kapı pencerelerinizi sıkı sıkı kapatın: İki gün devam edecek

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü'nün uyarısının ardından valilik uyarı yayınladı. Kuzey Afrika'dan çıktı o ilimize geliyor! Kapı pencerelerinizi sıkı sıkı kapatın, iki gün boyunca devam edecek...

Samsun Valiliği ve Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, Kuzey Afrika kaynaklı tozların Samsun'da etkili olacağını duyurdu. Yayımlanan duyuruda, vatandaşların dikkatli olması ve gerekli önlemleri alması gerektiği belirtildi.

TOZ TAŞINIMI İKİ GÜN DEVAM EDECEK

Samsun Valiliği ve Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, Kuzey Afrika kaynaklı tozların Samsun'da etkili olacağını duyurdu. Valilik tarafından yapılan açıklamada, Meteoroloji'den alınan bilgilere dayanarak, 25 Nisan 00.00 ile 26 Nisan 23.59 tarihleri arasında toz taşınımının etkili olacağı tahmin edildiği belirtildi.

Valilik tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“25 Nisan 00.00 ile 26 Nisan 23.59 arası; Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımının etkili olacağı tahmin ediliyor. Cuma günü gece saatlerine kadar görülmesi beklenen toz taşınımının meydana getireceği başta sağlık problemleri olmak üzere görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma, çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. İlgililere ve vatandaşlarımıza önemle duyurulur.”

Kuzey Afrika tozları Samsun’a geliyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN