Herkes Kapadokya sanıyor ama değil! İstanbul’a sadece 3 saatlik mesafede: Kapadokya’ya gidemeyen oraya akın edecek

Herkes Kapadokya sanıyor ama değil! İstanbul’a sadece 3 saatlik mesafede: Kapadokya’ya gidemeyen oraya akın edecek

Orayı gören herkes Kapadokya sanıyor ama değil. İstanbul’a sadece 3 saatlik mesafede bulunan bu yer, Kapadokya’ya gidemeyenlerin yeni uğrak noktası olacak. İşte, yerli yabancı turistlerin yeni gözdesi olacak o yer…

İstanbul’a yalnızca 3 saatlik mesafesi olan Simav Peri Bacaları, Kapadokya’yı görmek isteyip de gidemeyenler için yeni bir alternatif oluyor. Kütahya Simav’da bulunan “Periler Vadisi” olarak bilinen bölge, kısa sürede keşfedilmeyi bekleyen destinasyon haline geldi.

kutahya-periler-vadisi.jpg

DAHA YENİ KEŞFEDİLDİ

Simav Peri Bacaları’nın olduğu bölgede Kapadokya’da yer alan peri bacası oluşumlarına benzer doğal yapılar yer alıyor. Geçen sene keşfedildikten sonra turizme kazandırılmak için sit alanı ilan edilen Periler Vadisi, ziyaretçilere eşsiz bir deneyim sunacak.

kutahya-periler-vadisi-1.jpg

TURİSTLER İÇİN 2,6 KİLOMETRELİK YOL YAPILACAK

Doğal güzelliğiyle dikkat çeken Periler Vadisi’ni ziyaret edecek yerli ve yabancı turistlerin rahatlıkla dolaşabilmesi amacıyla bölgeye 2,6 kilometrelik bir yol yapılacak. Yalnızca turizm amacı taşımayacak olan yol; orman ürünlerinin taşınması ve yangın gibi durumlarda erişim sağlanması için de kullanılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN