Gökyüzünde sarı ışık saçan bir cisim görüldü! O anlar böyle kaydedildi: Görüntüler o ilimizden

İftar saatine dakikalar kala, o ilimizde gökyüzünde sarı ışık saçan bir cisim görüldü. Bir vatandaş hemen cep telefonu kamerasıyla o anları kaydetti. Heyecanlandıran görüntüler o ilimizden...

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde iftar vakti gökyüzünde dikey şeklinde duran ve sarı bir ışık yayan cisim, cep telefonu kamerasına yansıdı.

İftar vaktine yakın bir zamanda Esentepe Mahallesi ile Esenyurt Mahallesi'nde bulunan TOKİ Küme Evleri'nin olduğu bölgede kaydedilen görüntüde, gökyüzünde ilginç bir cisim görüldü. İftar vakti için evine giderken bu olağanüstü manzarayla karşılaşan Esad Tek adlı vatandaş, hızla evinin balkonuna çıkarak gökyüzünde duran cismin ve yaydığı sarı ışığı cep telefonuyla kayıt altına aldı.

Göklere ışık saçtı! Yüksekova'da şaşırtan görüntüler

Gökyüzünde bir süre hareketsiz duran ilginç cisim, daha sonra aniden kayboldu. Dikey olarak duran ve sarı bir ışık yayan bu cismin kendisini oldukça şaşırttığını ifade eden Esad Tek, “İftar vakti için çarşıdan eve gitmek için araçtaydık. Gittiğimiz sırada hemen önümüzde duruyordu gökyüzünde. Ben de o anı kaçırmamak için hızlıca evimin balkonuna koştum ve o anları cep telefonumla kayıt aldım. Gördüğüm manzara çok ilginçti. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Bir süre baktığımda ışık kaybolmuştu.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir