Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Hakkari, Adıyaman, Kahramanmaraş'a doğru kütleler halinde yola çıktı: Dikkat!

Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Hakkari, Adıyaman, Kahramanmaraş'a doğru kütleler halinde yola çıktı: Dikkat!

Herkes sabaha hazırlığını yapsın. Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Hakkari, Adıyaman, Kahramanmaraş için uyarılar peş peşe geldi. “Aman dikkat” kütleler halinde geliyor. İşte tüm detaylar…

6 Mart 2024 çarşamba günü için Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne uyarı yapıldı. Meteoroloji Bey sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile birlikte dikkatli olun çağrısı gelirken Çarşamba günü yoğun bir şekilde etkili olacağı belirtildi. İşte tüm detaylar…

ÇARŞAMBA GÜNÜNE HAZIR OLUN

Meteoroloji Bey sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşım ile birlikte Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne uyarıda bulundu. Çarşamba günü itibariyle Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yoğun çöl tozunun etkili olacağı belirtildi. Kütleler halinde Türkiye'ye doğru ilerleyen çöl tozu bir çok şehri etkileyecek.

Image

Çarşamba günü itibariyle Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde etkili olacak yağmurun da göz önüne alınması ile birlikte çöl tozunun çamur olarak şehirlerde etkili olacağı belirtildi. Çöl tozundan Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Hakkari, Adıyaman ve Kahramanmaraş'ın da etkilenebileceği aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN