Buradan ev alan köşeyi dönecek! Türkiye’nin en güzel ilçesi oldu! Konut fiyatlarını tutabilene aşk olsun

Buradan ev alan köşeyi dönecek! Türkiye’nin en güzel ilçesi oldu! Konut fiyatlarını tutabilene aşk olsun

Batı Karadeniz Bölgesi'nin göz bebeği o şehir Türkiye'nin en güzel ilçesi seçildi. Buradan ev alan resmen köşeyi dönecek. Emlak fiyatları birkaç yıla kalmadan tavan yapacak. İşte Türkiye'nin en güzel ilçesi…

Karadeniz Bölgesi'nin en dikkat çeken şehirleri arasında yer alan Bolu, tarihinden lezzetlerine kadar her alanda öncü konumda yer alıyor. Türkiye'nin en güzel ilçeleri tek tek sıralanırken Bolu'nun tarihi ve doğal güzellikleri ile ünlü ilçesi Gerede, Türkiye'nin en güzel ilçeleri listesinde adını yazdırdı.

Dört mevsim bir arada yaşatan Gerede hem kültürel hem de doğal zenginlikleri ile birçok kişinin dikkatinde yer alıyor. Her köşede farklı bir anı canlandıran bu ilçe tüm zenginliği ile yerli ve yabancı turistleri çekiyor. İşte Türkiye'nin en güzel ilçesi…

TÜRKİYE'NİN TARİHİ DEĞERLERİ

Türkiye farklı şehirlerde farklı kültür ve gelenekleri bir arada bulunduruyor. Türkiye'nin en güzel ilçeleri listesinde ilk sıraya adını yazdıran İzmir'in Seferihisar ilçesi muhteşem doğal manzaraları ve tarihi dokusuyla herkese hayran bırakıyor. Listede Seferihisar'ın yanı sıra Karabük'ün Safranbolu ilçesi de yer alıyor. Eşsiz bir atmosfere ve zengin bir mimariye sahip olan bu ilçe 19. sırada yer alıyor. Bolu'nun Gerede ilçesi de listeye giriş yapan en güzel yerler arasında görülüyor.

gerede.jpg

TARİHİN KALBİ BOLU'DA ATIYOR

Bolu'nun Gerede ilçesi oldukça zengin ve tarihi bir geçmişe sahiptir. İlk çağlardan bu yana Türkiye'nin tüm zenginliklerinin gözler önüne seren Gerede "Kratia" isminden gelen bir kelime anlamı bulunmaktadır. Tarihi yapısı ile göz kamaştıran Gerede Türkiye'nin en güzel ilçeleri arasında yer almayı da sonuna kadar hak ediyor. Tarihi dokusu ve doğal güzellikleri ile ön plana çıkan Gerede , ziyaretçileri unutulmaz anlar yaşatıyor.

gerede-1.jpg

DOĞA TUTKUNLARININ UĞRAK NOKTASI

Oldukça önemli bir turizm merkezi olan Bolu Gerede ilçesi ile de sık sık gündemde yer alıyor. Tarihi ve doğal güzellikleri ile her yıl binlerce turisti ağırlayan Gerede, doğa sporları ve tarih keşifleri içinde ideal bir konum oluyor.

gerede-sehir.jpg

Türkiye'nin en güzel ilçeleri sıralamasında listeye giren Bolu dört bir yanında bulunan eşsiz güzellikleri de gelenlere Armağan ediyor. Türkiye'nin Turizm potansiyeline katkı sağlayan ilçesi Gerede hem İstanbul'a hem de Ankara'ya yakın oluşuyla en çok tercih edilen noktalar arasında yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN