Bu tahmin değil resmen kehanet! Simpsonlar’da geçen o sahne tırnak yedirtir: Dolar ve kriptoda bakın neler olacak?

Bu tahmin değil resmen kehanet! Simpsonlar’da geçen o sahne tırnak yedirtir: Dolar ve kriptoda bakın neler olacak?

ABD yapımlı çizgi dizi The Simpsons’un dolar ve kripto parayla ilgili kehaneti herkesi şaşırttı. Dizide geçen olayların gerçekte yaşanması tüm dünyayı ayağa kaldırırken, dolar ve kriptoyla ilgili bakın dizide neler oldu?

ABD’nin ünlü çizgi dizisi Simpsonlar, dolar ile kripto parayla ilgili dikkat çekici bir tahminde bulundu. Rakamlara dikkat çeken dizi, yatırımcıları resmen korkuttu.

Trump’ın başkan olması, Titanic faciası, Apple Vision Pro gibi birçok kehaneti tutan çizgi dizi şimdi de dolar ve kripto para tahminleri ile gündeme geldi.

SANAL PARA SİSTEMİNE GEÇİLECEK

Simpsonsların bir bölümünde bu sefer dolar ve kripto paraya dikkat çekildi. Sosyal medyada çok konuşulan bölümde, doların değer kaybı yaşayacağına işaret edilirken doların yerine sanal para sistemine geçileceği vurgulandı.

simpsonlardan-bitcoin-tahmini.jpg

2026 YILINA DİKKAT

2026 yılı itibari ile doların değer kaybedeceği söylenen diziye göre doların yerini sanal paralar alacak. Buna ek olarak dizide kripto parayla ilgili de dikkat çekici olaylara değinildi. Diziye göre 2024 yılında en çok kazandıracak kripto paralar ve ulaşacağı rakamlar şöyle:

  • Günümüzde 0,55 dolar olan XRP, Simpsonlar'ın kehanetine göre 589 dolar olacak.
  • Şu anlık 0,60 dolar olan ADA, Simpsonlar kehanetine göre 36 dolar olması bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN