Hz. Meryem olduğunu iddia ederek şeyhliğini ilan etmişti: Olayın aslı bambaşkaymış

Sosyal medyada akıl almaz bir video yayınlandı! Bir kadının, Hz. Meryem olduğunu ve şeyhliğini ilan ettiği iddia edildi. Paylaşım hızla sosyal medyada gündem oldu. Meğer olayın aslı bambaşkaymış. Hz. Meryem olduğu iddia ettiği söylenen kadın aslında bakın kimmiş...

Sosyal medyada akıllara durgunluk veren görüntüler yayınlandı. Bir kadının Hz. Meryem olduğunu söylediği ve şeyhliğini ilan ettiği iddia edildi. Ancak işin aslı öyle değilmiş.

Son günlerde sosyal medyada kendini Hz. Meryem ilan ettiği iddia edilen kadının videosu meğer bambaşka bir videoymuş. Videodaki kişinin Kübra Acar olduğu ve umre ziyaretinde tur kafilesiyle çekilen görüntülerin üzerine başka bir kullanıcının "Ben Hz. Meryem" yazmasıyla konunun bambaşka bir boyuta taşınarak yanlış anlaşıldığı öğrenildi.

Görüntülerin hızla sosyal medyada yayınlanmasının ardından Kübra Acar açıklama yaptı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Geçtiğimiz aylarda tur firması ile Umre ziyaretine katıldım. Tur kafilesi ile çekilen görüntüler tanımadığım kişiler tarafından videonun üzerine “Ben Hz.Meryem yazılarak paylaşılmaya başlandı. Yazılan yazı, haberler gerçeği yansıtmamakla birlikte hiç bir araştırma yapmadan haberi yayan basın organlarına, hakaretlere karşı yasal sürecin avukatlarım Av. Selin Betül Ayyıldız Av. Mehmet İlkay Özde tarafından başlatıldığını kamuoyuna bildiririm.”

YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir