Aydın'daki kazada kahreden detay: Bebeği gözlerini açtı anne kapadı

Aydın'daki kazada kahreden detay: Bebeği gözlerini açtı anne kapadı

Aydın'da otomobilin şarampole yuvarlandığı kazada Ayşe Cihan Harman hayatını kaybetti, eşi Hayrettin Harman ile 1 yaşındaki kızları D.H. yaralandı. Harman çiftinin doğuştan görme bozukluğu olan kızlarının o gün yapılan operasyonla ilk kez gördüğü ve ailenin o mutlulukla eve dönüş yolunda kaza geçirdiği öğrenildi. Kızının görmeye başladığı gün hayatını kaybeden Ayşe Cihan Harman'ın cenazesi bugün toprağa verilecek.

Yürekleri acıtan kaza Aydın-Muğla kara yolu Söğütçük mevkiinde dün saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Hayrettin Harman (29) yönetimindeki 48 ALS 987 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

9131233.jpg

ANNE ÖLDÜ, BABA VE KIZI YARALI

Kazada Ziraat Mühendisi Ayşe Cihan Harman hayatını kaybetti. Meslektaşı ve eşi Hayrettin Harman ile 1 yaşındaki kızları D.H. yaralandı.

9131232.jpg

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri intikal etti. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar, Çine Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayrettin Harman'ın sağlık durumunun iyi olduğu, bebeği D.H.'nin ise ayağında kırık olduğu ve tedavisinin Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde devam ettiği öğrenildi.

9131231.jpg

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BEBEĞİ GÖZLERİNİ AÇTI ANNE KAPADI

Harman çiftinin geçtiğimiz yıl dünyaya gelen kızları D.H.'nin gözlerinde doğuştan görme bozukluğu olduğu öğrenildi. Muğla'nın Bayır ilçesinde yaşayan ailenin kızlarının kaza günü Aydın'daki bir hastanede gerçekleştirilen operasyonla ilk kez görmeye başladığı belirtildi. Hastaneden taburcu olan Harman ailesinin bu mutlulukla eve dönüş yolunda yaptıkları kazada annenin hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

9133564.jpg

Bebeğinin dünyayı görmeye başladığı gün yaşamını yitiren Ayşe Cihan Harman'ın cenazesinin bugün öğle namazına müteakip Bayır'da toprağa verileceği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN