Yıllardır ağızları tatlandırıyordu bu haber çok acı oldu! 139 yıllık üretim son buldu: Resmen iflas etti

Yıllardır ağızları tatlandırıyordu bu haber çok acı oldu! 139 yıllık üretim son buldu: Resmen iflas etti

Yıllardır ağızları tatlandırıyordu bu haber çok acı oldu. 139 yıllık üretim devinin sonu geldi. Dev şirketin iflası sektöre yeni bir korku saldı…

Ekonomik kriz artık tüm dünyada etkili. Son dönemlerde artan iflas haberlerine şimdi bir yenisi daha eklendi ve 139 yıllık reçel üreticisi iflas başvurusunda bulunduğunu açıkladı…

DÜNYANIN EN ÖNEMLİ ÜRETİCİLERİNDENDİ

Dünyanın en önemli reçel ve konserve üreticilerinden olan Stute Şirket Grubu, artan üretim, personel ve enerji maliyetlerinden dolayı 3 şirketi için iflas kararı aldığını açıkladı.

stute-recel-iflas-1.jpg

1885’te Wilhelm Stute tarafından kurulan ve Paderborn merkezli olan Stute Şirketler Grubu, kendisini meyve ve sebze işleyicisi olarak sektörde tanımlıyor. Şirket, özellikle zincir marketlere sağladığı tedarik zinciriyle adını duyuran bir marka olmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN