Faiz kararı sonrası piyasalardaki yükseliş sürüyor

Faiz kararı sonrası piyasalardaki yükseliş sürüyor

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası piyasalardaki yükseliş ivme kazanırken, dolar ve euro bugün de yukarı yönlü hareket ediyor. Dolar 31,08 TL seviyesine kadar yükselirken, euro da ilk kez 33,67 TL seviyesine ulaştı.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu'nun (PPK) Fatih Karahan başkanlığındaki ilk toplantısı dün yapıldı. PPK, politika faizini beklentiler doğrultusunda yüzde 45'te sabit bıraktı. Faiz kararının ardından yükselişe geçen piyasalar, bugüne de bu hareketini sürdürerek başladı.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Haftanın son işlem gününe yukarı yönlü hareketle başlayan dolar/TL, bugün 31,0806 seviyesinden işlem görüyor. Doların önceki kapanışı ise 30,8118 seviyesinden gerçekleşmişti.

EURO BUGÜN NE KADAR?

Yükselişini bugün de sürdüren euro/TL de, bugün 33,6776 seviyesinden işlem görüyor. Euro, önceki kapanışını da 33,3718 seviyesinden yapmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN