Çebi’ye yakışan veda!

Siyah-Beyazlılar seçime giderken dahi mevcut başkan Ahmet Nur Çebi yönetiminin algısından kurtulamıyor. Başkan adayı Hasan Arat artık Nur Çebi’nin susmasını istiyor. Beşiktaş’ın fabrika ayarlarına tekrar dönmesi gerektiğini, kavgaların biteceğini, bütün birlik olacaklarını söylüyor. Taban kesim artık değişim istiyor. Bu değişimi de gerçek Beşiktaşlıların yapacağını Siyah-Beyazlıları gerçek Beşiktaşlılar yönetecek diyor. Projeleri küçümsüyorlar daha iyisini yapmak için hiçbir şey yapmıyorlar, hatta proje dahi yapamıyorlar. Eski başkan Fikret Orman da Nur Çebi için en büyük hayranlığı benim. Polyanna gibi herkes suçlu kendisi mübarek hiç suçu yok .Benim altımı oydular, kumpas yaptılar, arkamdan konuştular sözleri.

Serdal Adalı ise kulüpde iletişim bozukluğu olduğunu futbolun medya ile ilgili bozukluklardan, bu yönetimin camiayı küstürdüğünü belirtti. Bütün bunlar yaşanırken Rıza hoca ile takım 2’de 2 yapmayı başardı. Diğer yandan can sıkıcı olaylar ise sakatların geri dönmemesi, biri iyileşse diğeri sakatlanıyor, Amartey kendine gelemiyor, Bailly var mı yok mu belli değil. Eksiklerin çoğunluğu bazı oyuncuların dinlendirme fırsatı bulan hoca Gedson Fernandes, Amir, Muleka’yı yedek bırakmıştı. Defans hattında yerinde oynayan tek oyuncu Colley, diğer oyuncular eksiklikten dolayı ordalardı.

Club Brugge gruptan çıkmayı garantilemiş havası ile değil sanki kazanırsam çıkarım mantığı ile oyuna başladı. Rakibine pas dahi yaptırmadan 15 dakika içinde 2 gol buldu. Kural haline gelmiş olacak ki kalemize gelen ilk toplar gol oluyor, aynısı çarşamba akşamı Galatasaray maçında da oldu. Avrupa’da oyuna konsantremiz golleri yedikten sonra oluyor genelde.

Maç öncesi prestij ülke puanı açısından önemli diye açıklama yapan Rıza hocanın talebeleri ilk yarıda maç bitse de gidelim havasında bir görüntü sergilediler. Organize hiçbir atak yapamadılar, ikili mücadelelerde zayıf kaldılar. İsabetli şut dahi çekemediler.

Oysa her iki başkan adayının profilinde mücadele eden oyuncularla çalışma isteği var. İkinci yarı saha içi organizasyonunda değşiklik yapıp Tayfur’u stopere çekip, Onur’u sağ beke atması dakikası dolmadan kalesinde gol görmesine neden oldu. Rıza hoca çok geçmeden Onur’u tekrar stopere çekti. Oyunda Club Brugge rahatlığı antrenmanda bile göremeyeceği rahatlıktaydı, istedikleri gibi şut atıyorlar, istedikleri gibi dönen topları alıyorlar, istedikleri gibi çalım atıyorlardı, buna isyan eden ne Rıza Çalımbay ne de saha içindeki oyunculardı. İsyan yine az da olsa maça gelen taraftardan geldi. Grupda şansınız olmasa dahi bu kadar çaresiz duruma düşmemesi gerekir.

Yenilen 4 ve 5’inci goller oyuncuların sahada olmadıklarının göstergesi gibiydi. Kuralar çekildiğinde Club Brugge ile liderlik savaşına gireceği söylenen Beşiktaş ‘Kupa 3’te averaj takımı oldu. Ahmet Nur Çebi bugün itibari ile Beşiktaş Spor Kulübü’ne veda etti, veda ederken de ektiği yaptığım dediği işlerin sonucunu çok güzel aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.