Beşiktaş Ahmet Nur Çebi’ye dava açmalı

120 yıllık camianın en borçlu kulübünü bırakan eski yönetim bıraktığı enkaz kadro ile bir kaos yarattı .Bırakılan takım da yönetim dışında ülkenin en önemli teknik direktörü gösterilen Şenol Güneş’inde payı tabii ki var. Valerian İsmael sonrası uzun süre teknik direktör getiremeyen camiaya ılımlı hareket yeni yönetim için olmadı.

Bir ay dahi olmadan homurdanmalar başladı. Neyse Pazar akşamı açıklanan Portekizli Fernando Santos sevinçle karşılandı. Tecrübeli hoca sabırla beklenir ise gelecek sezon için siyah beyazlılar iyi yolda ilerleyebilir.

Tabi bunu bugün geldi yarın yapması beklenilmez ise.

Kadro dışılar içinde yönetim doğru adımlar atıyor. Onana Marsilya’ya kiralık gönderildi,Eric Baily ise sözleşmesi fesih edilerek gönderilip transfer için yer açıldı. Rosier ve Abubakar için gelecek teklifler bekleniyor.

Görüldüğü gibi siyah beyazlılar biraz sabır ve doğru adımları tekrar atarsa başarıyı yakalaması zor değil.
Son söz ise eski yönetime bırakın ibra edilmeyi böyle bir takım bıraktığı için yeni yönetimin eski başkana dava bile açması gerekir…

Fenerbahçe stresini yenmeye başladı.

Fenerbahçe her sezon başlangıçlarına lige fırtına gibi girer spor severlerin bir çoğu açık ara şampiyonluktan bahsetmeye başlar.10.haftadan sonra başlayan panik sarı lacivertlileri strese sokar ve kolay maçları kaybetmeye başlardı. Yönetim camia futbolcular içerisinde bir telaşlanma olurdu. Bu sezon İsmail Kartal yönetiminde bu sorun giderildi, Takım saha içinde kendinden emin ve ne oynadığını bilen bir görüntü çiziyor.2024’ün ilk maçında alınan farklı İstanbulspor galibiyeti güzel moral oldu. Ancak Dijikuu ve Becao yokluğunda stoperler vasat görüntü çiziyor. Tadic’in üstünde yorgunluk var bir kaç hafta dinlendirilebilir. Stres panik başlamaz ise şampiyonluk yarışı kafa kafaya gider.

Cimbom da çilek krizi var mı?
Takım’da bu kadar fazla yıldız olması bazı zamanlar handikap olabiliyor.
Sarı kırmızılar hayali haberler mi yoksa gerçeği olağan haberler mi bilinmez bazı yıldızları sorunlu hal aldı.

Davison Sanchez durumunu sağlıklı bilen yok, Angelinho beklentileri karşılayamadı.
Zaha ,Ndombele durumları çok karışık, Kerem Aktürkoğlu aldığı ücretten dolayı sıkıntılı,Ziyech eski kulübü Ajax’a dönmek istiyor, İcardi sakatlığı ve formsuzluğu ile düşündürüyor. Kazanılan Konyaspor maçı sonrası bu haberlerin takımı yıpratmak için yapıldığını söyleyen Okan Buruk: 'Biz yolumuza devam kazanarak devam ediyoruz, geçen sezon gibi mutlu sona ulaşacağız'

Büyükekşi yerine iki aday var

Rezalet bir Süper kupa finali organizasyonu sonrası ilk açıklama Fenerbahçe başkanı Ali Koç’dan gelmişti. Suçlunun Türkiye Futbol Federasyonu olduğunu açıkladı.

Göreve geldiğinden itibaren eleştirilerin ana hedefi olan başkan koltuğu bırakmamakta direniyor. Hakemler üzerinde baskı yaptığı da söylenen Büyükekşi için kritik bir haftaya giriliyor.
Atama ile gelen başkan atama ile gönderilebilir. Yeri için şuan iki aday konuşuluyor. Cemil Kazancı ve eski Orman bakanı Osman Pepe.

YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum