Başkanlara imparatorlara özel ödüller

Turkuvaz medya grubu geleneksel haline getirdiği ödül törenine bu sene yine devam etti. Şampiyon olan kulüp yılın takımı, teknik direktörü yılın hocası, kalecisi yılın kalecisi forveti yılın forveti seçilen herkes şampiyon olan takımdan, kural kanun haline gelmiş bir tören. Bir iki takım da küsmesin diye diğer kulüplere de verilmiş.

Düşünmeden edemiyor futbol seyircileri zor şartlara rağmen kümede kalan takım neden yılın takımı olamıyor ya da hocası veya 1.ligden süper lige şampiyon olup yükselen takım neden seçilmiyor.
Spor bakanı onur ödülü, bütün kulüpler tarafından istenmeyen görevinde başarısız gözüken herkesin şikayet ettiği Mehmet Büyükekşi özel ödüle layık görülüyor.

İşin daha enteresan yanları ise Fatih Terim fonu diye çıkan araştırması devam edilen olayda İmparator lakabı ile ünlenen hoca Panathinakos takımına gövde gösterisi yaparak imza atıyor. Cumhurbaşkanı arayıp tebrik ediyor. Bu olayın içinde Fatih Terim değil Sadık amca olsaydı elini kolunu sallayarak gidebilir miydi? Telefon dolandırıcılığına takılan yaşlı Ayşe teyze için sayın bakanlar devletin zirvesi topa girer miydi?

Ülkenin Avrupa’nın ayağa kalktığı sahanın hakimi olarak görülen Fifa kokartlı hakemi yumruklayan Faruk Koca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Başkan serbest kaldıktan sonra, haksıza, hırsıza haklı sebep vermememiz lazım. Maalesef bu olayı gerçekleştirenlere karşı attığım yumrukla onları haklı çıkartmış gibi oldum.

Diğer yıl en centilmen başkan ödülü Ankaragücü başkanına gider mi, burası Türkiye her şey olabilir.

ARABİSTAN DA NE OLUR?

Türkiye’nin en borçlu iki takımı hafta sonu dünya derbisi tabir edilen maçta karşılaştı.

Tek isabetli şutun atılıp 50 ye yakın faulün olduğu penaltımı değil mi yumruk mu kroşe mi kola mı çarptı omuza mı tartışmaları 4 gün geçmesine rağmen devam ediyor.

İş insanlığına soyunmuş olan yöneticiler birbirine girdiler, Fenerbahçe ezeli rakibi için artık aynı masada kesinlikle olmayacağız görüşünü belirtti. Oysa Spor bakanı artık maçların fair play içerisinde geçmesi için başkanlarla toplantı yapmıştı.

Özel ödüllü Türkiye Futbol Federasyonu başkanı yeter demişti.

Süper lig araya girdi ve kısa süre içerisinde tekrar başlayacak Fenerbahçe ve Galatasaraylı oyuncular diğer takımlara göre daha az dinlenecekler, bu oyuncular birde Avrupa serüveninde boy gösterecekler.

Özel ödüllü TFF başkanı acaba bu planlamaları yaparken yapay zekadan yardım istedi mi?

Cuma akşamı tekrar karşılaşacak olan iki takımda yöneticiler oyuncular teknik direktörler sıcak atmosferdeler. Verilecek yanlış karar yada sert bir faul de ortalık karışacak gibi duruyor.

Umarız ülke dışına çıkacağımız bir Süper kupa finalinde olaylar çıkmaz.

Kral çıplak masalı olarak ülkeye dönmeyiz umarım…

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum