Adalı Çebi’nin yolunda mı?

25 Aralık ,18 Aralık 11 Aralık derken Beşiktaş seçimi geldi çattı.

Masada iki aday var. Hasan Arat,Serdar Adalı.

Hasan Arat,bu yol Beşiktaşlıların söylemi ile çıktığı yolda Türkiye ve Avrupa'da futbolun içinde dışında olan önemli kişilerle görüşmelerini sürdürüyor. Chelsea başkanı PSG başkanı anlaşıp gizli tuttuğu oyuncular var. Artık Beşiktaş'ın düzgün yönetilmesi gerektiğini seçilecek başkanın yönetimin kesinlikle kulüp dışında başka bir şey ile ilgilenmemesi gerektiğini söylüyor. Yönetimde eski bir futbolcu olması gerektiğini saha içini siyah beyaz efsanesine bağlı gerçek Beşiktaşlı birinin olması lazım söylemleri.

Seçime az bir zaman kala adaylığını açıklayan Serdar Adalı ise rakibine göre biraz önde. Sosyal Medya ve basın tarafı kendisini ön planda tutuyor .Artı eski başkan ve yönetim net söylemese de Adalı tarafında.
Eski Başkan Sayın Çebi son açıklamalarında her zaman olduğu gibi yine sütten çıkmış ak kaşık misali kendisinin hatasız olduğunu suçun dış etken olan Teknik Direktörler bazı oyuncular abi kardeş olarak yaşadığı Fikret Orman olduğunu anlattı. Yapılan transferleri Beşiktaş'ın efsanesi olarak gösterdiği Şenol Güneş’in yaptığını Onana hala iyi oyuncu olduğunu, Hasan Aratın Fikret Orman gibi kaos yaratmaya çalıştığını, eski başkanla özelde hesaplaşmaları olacağını belirtti.

Peki çok kısa hatırlarsak sayın ANÇ başkanlık ve yönetici olduğu zamanlarda Fikret Orman ile çalışmadı mı? Çalıştıysa burada olan başarısızlık ya da maddi sıkıntılarda kendisi yok mu? Başkanlık döneminde 6 hoca ile çalıştı 3 kez yönetim kurulu değişti, yaptığı transferlerin geliri ortada giden oyuncuların geliri ortada farkı yaptığı borç gösteriyor. Mehmet Büyükekşi ile ilgili söylemleri de farklı. Ben davet etmedim diyor, parmak bana değil taraftara sallandı diyor, ben başkan kalsam tribüne almazdım tavırları art niyetli bana yapılan kumpasın içinde kendisinin de olduğunu düşünüyorum.

Sayın Çebi 2019 da sosyal medyada çok güçlüydü sonuç her sandığa yansıdı birinci çıktı. Şimdi ise sosyal medyadan kendisine yapılan eleştirilerin muhalif gerçeği yansıtmadığının ve sosyal medyanın güvenli olmadığından bahsediyor.

Son olarak yapılan stat anlaşması ile alınan çeklerin kırıldığını söyleyen Hasan Arat için çekler kasada duruyor dedi sayın başkan ama arka pencerede çıkan haberlerde kendi eski yönetimde onunla görev yapan herkesin alacakları ödenmiş, nakite çevrilip ödemeler yapılmış futbolcuların Aralık sonuna kadar alacağı yok. Ortada üç yıllık sponsorluk var ama para nerede bilinmiyor.

Seçime yakın zamanda açıklamalar yapan sayın Ahmet Nur Çebi ve ekibi tam söylemese de desteğinin Serdar Adalı olduğunu bu hengameyi atlattıktan sonra Emre Kocadağ’ın başkanlığına destek vereceğini açıkça belli etti. Bundan Serdar Adalı rahatsız olur mu olmaz mı göreceğiz.

Sonuç olarak yapılacak seçimde göreceğimiz şey, Beşiktaş Hasan Arat ile yeni bir yapılanma yeni bir temizliğe mi gidecek, yoksa Serdar Adalı ile eski yönetimin devamı gözüken bir yol mu alacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.