X'te mavi tik artık herkes alabilecek! Üstelik ücretsiz: Elon Musk duyurdu

X'te mavi tik artık herkes alabilecek! Üstelik ücretsiz: Elon Musk duyurdu

Popüler sosyal medya platformu, eski adı Twitter olan X'i Elon Musk satın aldıktan sonra mavi tiki ücretli yapmıştı! Şimdi ise yeniden ücretsiz oluyor! Elon Musk duyurdu...

Son günlerde, yüksek takipçili bazı X kullanıcılarının doğrulanmış mavi tiklerini geri aldıklarına dair paylaşımlar sosyal medyada dikkat çekiyor. X platformunda 2500 ve üzeri takipçili hesaplar, toplulukta etkili bir rol oynadıkları için X Premium koşullarına bağlı olarak ücretsiz X Premium aboneliği almaktaydılar.

2500 TAKİPÇİSİ OLANLAR ÜCRETSİZ MAVİ TİK ALABİLECEK

Sıcak Gelişme: Twitter (X), Kripto Para Ödemeleri İçin de Gerekli Olan Lisansı Aldı - Bitcoin Sistemi

Ancak, Elon Musk'ın açıklamasına göre, artık 2500'den fazla doğrulanmış takipçiye sahip hesaplar, Premium özelliklerini ücretsiz olarak kullanabilecekler. 5000'in üzerinde takipçisi olan tüm hesaplar ise reklamsız Premium+ aboneliği bedava alacaklar.

Bu yeni düzenleme ile birlikte, önceden sadece çok yüksek takipçili hesaplarla sınırlı olan ücretsiz Premium mavi tik alımı genişletilmiş oldu. Artık takipçi sayısı düşük olan hesaplar, özellikle de gazeteciler gibi, bedava mavi tik alabilecekler. Ancak, platformda mavi onay tikinin artık herkes tarafından alınabilmesi, onay işaretinin anlamını yitirmesine neden oldu. Bu durum, yeniden mavi onay işareti alan kullanıcılar arasında memnuniyetsizliğe neden oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN