Xbox Game Pass Ultimate abonelerine müjde verildi! 3 ay boyunca hediye

Xbox Game Pass Ultimate abonelerine müjde verildi! 3 ay boyunca hediye

Microsoft yepyeni bir kampanya duyurarak Xbox Game Pass Ultimate abonelerine müjdeyi verdi! 3 ay boyunca YouTube Premium hediye edilecek...

Xbox Game Pass, oyunseverlere sunduğu avantajları genişletmeye devam ediyor. Microsoft'un oyun servisine bir yenilik daha eklendi ve Xbox Game Pass aboneleri artık ücretsiz YouTube Premium üyeliği fırsatından yararlanabilecek.

Bazı kullanıcılar ücretsiz YouTube Premium hizmeti alacak

YouTube Premium üyeliği kazanmak oldukça kolay. Xbox Game Pass Ultimate aboneleri, Xbox uygulamasındaki "Avantajlar" sekmesine giderek "YouTube Premium"u seçiyorlar ve 3 aylık ücretsiz YouTube Premium üyelik kodunu alıyorlar.

XBOX GAME PASS ABONELİK FİYATLARI

xbox-game-pass-1.webp

Bu avantajdan yararlanmak için Ultimate abonesi olmanız ve daha önce hiç YouTube Premium kullanmamış olmanız gerekiyor. Hediye kodunu 25 Mayıs 2024'e kadar edinebilirsiniz.

Xbox Game Pass'in fiyatları ise şu şekilde:

  • PC Game Pass: 159 TL
  • Xbox Game Pass Core: 159 TL
  • Xbox Game Pass Konsol: 159 TL
  • Xbox Game Pass Ultimate: 209 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN