Microsoft Store'dan kullanıcılara sunuldu! O yenilik sayesinde daha kullanışlı olacak

Microsoft Store'dan kullanıcılara sunuldu! O yenilik sayesinde daha kullanışlı olacak

Microsoft Store, yeni bir güncellemeyi daha kullanıcılarına sundu! Artık o yenilin sayesinde daha kullanışlı olacak! İşte ayrıntılar...

Microsoft, son dönemde yapay zeka ve Windows 11 üzerinde yoğunlaşırken, masaüstü uygulamalarını da ihmal etmiyor. Geçtiğimiz günlerde İngiltere'de yapay zeka merkezi açma kararı almasıyla birlikte, şirket aynı zamanda Microsoft Store için de önemli bir güncelleme yayınladı.

Microsoft Store, kullanıcıların hoşuna gidecek yeni bir yeniliği beraberinde getiriyor. Daha önce ana sayfaya girdiğinizde, zaten yüklü olan oyun ve uygulamaların önerildiği durum kullanıcı deneyimini olumsuz etkiliyordu. Ancak, yeni güncellemeyle birlikte bu durum sona eriyor.

MICROSOFT STORE'DAN YENİ ÖZELLİK

Microsoft Store yeni bir güncelleme alacak! Windows 11 kullanıcılarını ilgilendiren dev güncelleme

Microsoft çalışanı Rudy Huyn'un paylaştığı bilgiye göre, Microsoft Store artık halihazırda yüklü olan oyun ve uygulamaları ana sayfada daha az gösterecek veya hiç önermeyecek. Bu da kullanıcıların yeni uygulamaları ve oyunları daha kolay keşfetmelerine olanak sağlayacak.

Bu yeniliği deneyimlemek için, kullanıcıların Microsoft Store uygulamasını güncellemesi gerekiyor. Mağazayı açtıktan sonra sol taraftaki menüden "Kitaplık" butonuna tıklamaları ve ardından "Güncellemeleri al" butonuna basmaları yeterli olacak. Böylelikle kullanıcılar, Microsoft Store'daki güncellemeyi kolayca alarak yeni özelliklerden faydalanabilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN