Mağaranın derinliklerinde bulunan fetüs şok etti! Kimi cin dedi kimi uzaylı... Bu görüntüye bakmak bile cesaret istiyor

Mağaranın derinliklerinde bulunan fetüs şok etti! Kimi cin dedi kimi uzaylı... Bu görüntüye bakmak bile cesaret istiyor

Mağaranın derinliklerinde buldukları fetüs dünyayı şok etti! Görenlerin kimi cin dedi, kimi uzaylı! Bu görüntüye bakmak bile cesaret ister...

Bir kaşif olan Edu Survivencia, Meksika'daki keşiflerinde şaşırtıcı bir bulguyla karşılaştı. Cerro de las Mitras koruma alanında bulunan bir mağarada, bebek bir uzaylının iskeletine benzeyen bir şey keşfettiğini iddia etti.

Ona dokunmak cesaret istiyor! Ele alınamayacak kadar korkutucu 'bebek uzaylı' keşfedildi

Edu'nun iddiasına göre, mağarada keşfettiği nesne oldukça iyi korunmuştu ve "mumyalanmış yeni doğmuş bir dünya dışı varlık" olarak tanımlanıyordu. Edu, bulduğu şeyin korkutucu olduğunu ve bir kutuda saklamak zorunda kaldığını belirtti. Ürkütücü keşfi, Edu'nun Facebook'ta paylaştığı fotoğraflarla viral hale geldi.

KİMİ UZAYLI DEDİ, KİMİ CİN

Ona dokunmak cesaret istiyor! Ele alınamayacak kadar korkutucu 'bebek uzaylı' keşfedildi - 3. Resim

Bulunan nesne, uzaylıların prototipik görüntüsüne benziyordu. Büyük boncuk gözleri, küçük ağzı ve pullu sırtıyla gerçek hayattaki uzaylı tasvirlerine oldukça benziyordu. Edu'nun paylaşımı hızla yayıldı ve binlerce kişi tarafından tartışıldı. Bazıları bulunan nesnenin bir cin ya da tarih öncesi bir insan fetüsü olabileceğini düşünürken, diğerleri ise daha makul varsayımlarda bulundular.

Ona dokunmak cesaret istiyor! Ele alınamayacak kadar korkutucu 'bebek uzaylı' keşfedildi - 4. Resim

Edu Survivencia, keşfettiği bu gizemli varlığı incelemek ve gerçek hikayesini öğrenmek amacıyla mağaraya geri dönmeyi planlıyor. Bu keşif, geçmişte de benzer bulguların elde edildiği bir döneme denk geliyor. Geçtiğimiz yıllarda, Peru'nun Cusco kentinde benzeri minik "insan olmayan" leşler keşfedilmiş ve tüm dünyada büyük heyecan yaratmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN