Elektrikli araç sahiplerine güzel haber! Google haritalar sürücüleri sevindirecek özelliği sonunda getiriyor

Elektrikli araç sahiplerine güzel haber! Google haritalar sürücüleri sevindirecek özelliği sonunda getiriyor

Elektrikli araç sahiplerini sevindirecek haber Google'dan geldi! Haritalar uygulaması, o özelliği ile geliyor! Artık elektrikli araç sahipleri daha rahat edecek...

Otomotiv sektöründeki elektriklenme trendi hız kesmeden devam ederken, Google Haritalar da elektrikli araç sahiplerini sevindirecek yeni özelliklerle güncelleniyor. Google'ın yaptığı açıklamaya göre, yakın gelecekte Google Haritalar kullanıcıları, şarj istasyonlarını daha kolay bulabilecekler.

GOOGLE HARİTALAR SAYESİNDE ŞARJ İSTASYONLARI BULUNABİLECEK

google.png

Yapay zeka destekli yeni özellik sayesinde, Google Haritalar kullanıcıları şarj istasyonlarını bulurken daha spesifik ve yönlendirici bilgiler alacaklar. Örneğin, bir şarj istasyonuna ulaşmak için yer altı otoparkına girme veya çıkışa doğru işaretleri takip etme gibi talimatlar doğrudan Haritalar üzerinden verilecek.

Bu yeni özelliğin temeli, milyonlarca kullanıcı incelemesinden elde edilen doğru ve güncel bilgilere dayanıyor. Kullanıcılar ayrıca şarj işlemleri sonrasında deneyimlerini paylaşarak diğer elektrikli araç sahiplerine yardımcı olabilecekler.

Google'ın açıklamasına göre, Google Haritalar kullanıcılarına yakındaki şarj istasyonlarının konumunu, gerçek zamanlı müsaitlik durumunu ve şarj hızını gösteren daha fazla yenilik de sunulacak. Bu güncellemelerin önümüzdeki aylarda dünya genelinde Google Haritalar kullanıcılarına sunulması planlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN