Olympiakos yenilgisi sonrasında canlı yayında İsmail Kartal'a sert sözler! 'Her vatandaşa sağlık raporu borçlusun...'

Olympiakos yenilgisi sonrasında canlı yayında İsmail Kartal'a sert sözler! 'Her vatandaşa sağlık raporu borçlusun...'

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde evinde ağırladığı Yunan ekibi Olympiakos'a elenen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, tercihleriyle tepki topladı ve hedef eleştiri oklarının hedefindeki isim haline geldi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final aşamasında ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Yunan ekibi Olympiakos'u evinde ağırlayan İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, 90 dakikasını 1-0 önde tamamladığı karşılaşmada penaltı atışlarıyla tura veda ederek hayal kırıklığı yarattı.

Yarı finalin kapısından dönen sarı-lacivertli ekipte İsmail Kartal'ın oyun ve oyuncu tercihleri sarı-lacivertli taraftarların tepkisini toplarken bir tepki de eski futbolcu Batuhan Karadeniz'den geldi.

Youtube'da yayın yapan Sky Spor kanalında yorumculuk yapan Batuhan Karadeniz, sarı-lacivertli ekibin tecrübeli teknik adamını hedef alarak çarpıcı açıklamalara imza attı. Karadeniz'in açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda etkileşim aldı.

HERKESE SAĞLIK RAPORU BORÇLUSUN

Kartal'a sert sözler ile yüklenen Karadeniz, "İsmail Hoca, sen bugün Türkiye'deki her vatandaşa 1 saat uyku, 1 gün de sağlık raporu borçlusun. Senin yüzünden 3'e kadar yayın yapacağız burada. Bu millet sabah işe gidecek. Bu Olympiakos'a elenilir mi?" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN