İsmail Kartal'dan Olympiakos maçı sonrası açıklamalar: ''Fred'i korumak istedim''

İsmail Kartal'dan Olympiakos maçı sonrası açıklamalar: ''Fred'i korumak istedim''

Fenerbahçe, Olympiakos'a penaltı vuruşlarının ardından mağlup oldu ve UEFA Konferans Ligi'ne çeyrek final aşamasında veda etti. Teknik direktör İsmail Kartal, maç sonunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Olympiakos ile kozlarını paylaştı. Normal süresi 1-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona eren maçta yarı finale yükselen takımı seri penaltı vuruşları belirledi. Fenerbahçe, Olympiakos'a penaltı vuruşlarının ardından mağlup oldu ve Avrupa'ya veda etti.

FRED'İ KORUMAK İSTEDİM

Resim

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Olympiakos maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Fred'i çıkardığı için büyük eleştiri alan İsmail Kartal, söz konusu durumla alakalı ''Oyunun başından sonuna kadar üstünlük bizdeydi. İyi mücadele ettik, pozisyon bulduk ama sadece golü bulamadık. Szymanski'ye kramp girdi, Becao'nun ise kasığında problem vardı. Zorunlu değişiklikler yaptık. Fred uzun dönem sakattı. Onu korumak ve daha dinlenmiş bir oyuncu ile devam etmek istedik. En iyi penaltı atan oyuncularımız kaybetti. Tadic, Bonucci çok kariyerli oyuncular ve penaltılarda hep başarılı olmuşlardır. Bugün maalesef yapamadılar. Üzgünüz, önümüze bakıyoruz'' dedi.

OYUNCULARIMIZ STRES YAPTI

Resim

İsmail Kartal, maçla alakalı değerlendirmesinde ''Maça bugün çok iyi başladık. İlk devre çok tempolu oynadık ve golümüzü bulduk. İkinci yarının büyük bölümü bizim üstünlüğümüzde devam etti. İkinci golü bulamayınca oyuncularımız biraz stres yaptı. Uzatmalarda mecburi değişiklikler yapmamız gerekti. Hiç beklemediğimiz bir şekilde penaltılarla elenmek üzücü oldu. Takımımı mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Oynadığımız oyunla turu geçmeyi hak etmiştik sadece ikinci golü bulamadık'' sözlerini sarf etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN