Galatasaray'da yaprak dökümü başladı! Büyük umutlarla transfer edilmişti. 14 milyon euroluk yıldız yuvadan gönderiliyor

Galatasaray'da yaprak dökümü başladı! Büyük umutlarla transfer edilmişti. 14 milyon euroluk yıldız yuvadan gönderiliyor

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin puan kaybetmesinin ardından büyük bir avantaj yakalayan Galatasaray'da yaprak dökümü başladı. Geçtiğimiz günler beş oyuncu ile sözleşme uzatan sarı-kırmızılı takımda gönderilecek isimler netleşti. Büyük umutlarla transfer edilen futbolcu takımdan ayrılıyor. Okan Buruk kararını verdi. 14 milyon euroluk yıldız yuvadan gönderiliyor. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Bu sezon büyük işlere imza atan Galatasaray, Süper Lig'de liderliğini sürdürmeye devam ediyor. En yakın takipçisi olan Fenerbahçe'nin Sivasspor ile 2-2 berabere kalmasının ardından büyük bir avantaj yakalayan sarı-kırmızılılarda değişim rüzgarı başladı. Takımdan gönderilecek isimler belli oldu. Teknik direktör Okan Buruk kararını verdi. 14 milyon euroluk yıldız yuvadan gönderiliyor.

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray beş oyuncu ile sözleşmelerini uzatma kararı aldı. Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz, Lucas Torreira, Fernando Muslera, Kaan Ayhan ve Abdülkerim Bardakcı'nın sözleşmeleri yenilendi. Sarı-kırmızılı takımın başkanı Dursun Özbek, "Yeni başarılara doğru ilerliyoruz. Tüm taraftarlarımızın bu takımla gurur duyduğuna inanıyorum." dedi.

yeni-proje-2024-04-24t144222-528.jpg

OKAN BURUK ONAYLADI! 14 MİLYON EUROLUK YILDIZ TAKIMDAN GÖNDERİLİYOR

Bunun yanında takımdan gönderilecek isimlerde belli oldu. Geçtiğimiz sezon şampiyonlukta büyük çaba sarf eden Sergio Oliveira, yeni sezonda kadroda olmayacak. Teknik direktör Okan Buruk'un 2 maçtır kadroya dahi almadığı Portekizli oyuncu ile sezon sonunda yollar kesin olarak ayrılıyor. Aynı zamanda forma şansı bulamayan Zaha'nın da takımdan gönderileceği ifade edildi.

yeni-proje-2024-04-24t144239-851.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN