Galatasaray'a 38 milyon euroluk savunmacı! Aslan yılın transfer bombasını patlatıyor...

Galatasaray'a 38 milyon euroluk savunmacı! Aslan yılın transfer bombasını patlatıyor...

Süper Lig'de 24. şampiyonluğuna ulaşmak için geri sayıma geçen Galatasaray, 38 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Aslan, yeni defansını İngiltere'de buldu.

Fenerbahçe'nin Sivasspor ile berabere kalmasıyla şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalayan Galatasaray, takviye çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertli ekip, 38 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci kez Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, sezon sonunun yaklaşmasıyla birlikte transfer çalışmalarına başladı. Savunma hattını güçlendirmeyi hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, gözünü İngiltere'ye dikti.

Abdülkerim Bardakcı ve Davinson Sanchez'in takımdan ayrılma ihtimalini göz önüne alarak stoper arayışlarına başlayan Galatasaray, 38 milyon euroluk dünya starını kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

A Spor'un haberine göre; Aslan, İngiliz devi Manchester United formasını terleten İsveçli savunma oyuncusu Victor Lindelöf'ü transfer listesine aldı.İsveç'te yılın futbolcusu Lindelöf - Eurosport

Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan 29 yaşındaki savunma oyuncusu, bu sezon İngiliz devinin forması altında 27 karşılaşmada görev alırken 1 gol 1 asiste imza attı. Sarı-kırmızılı ekibin gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmasının bu transfer için bir avantaj oluşturabileceği öne sürüldü.

29 yaşındaki savunma oyuncusu için bugüne dek toplamda 38 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN