Galatasaray yüzyılın transfer bombasını patlatıyor! Aslan'a 51 milyon euroluk savunmacı!

Galatasaray yüzyılın transfer bombasını patlatıyor! Aslan'a 51 milyon euroluk savunmacı!

Süper Lig'de 24. şampiyonluğuna ulaşmak için artık resmen gün sayan Galatasaray, 51 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmak için adeta geri sayıma geçen Galatasaray, yaz transfer döneminde transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Şampiyonlar Ligi'nde iddialı olabilecek bir takım kurmayı hedefleyen sarı-kırmızılı takım, 51 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Süper Lig'deki son 15 maçının tamamından zaferle ayrılarak tekrarlanması zor bir başarıya imza atan Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek takviye operasyonuna başladı.

Süper Lig'deki 24. şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen sarı-kırmızılı takım, gözünü İngiltere'ye dikti. Fanatik'in haberine göre; Aslan'ın başkanı Dursun Özbek, İngiliz devi Manchester United formasını terleten Fransız savunma oyuncusu Raphael Varane için girişimlere başladı.

İngiliz devinde mutsuz olan Fransız savunmacı, sezon içerisinde kulüp yönetimini eleştirmiş ve yeni bir maceraya yelken açacağının sinyallerini vermişti. Fransız yıldızın bu nedenle takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.Bayern Münih, Raphael Varane'ı transfer etme yarışında Real Madrid'e katıldı ve Man United'da oynayan savunma oyuncusu için 20 milyon euro teklif etmeye hazır | Goal.com Türkçe

Güncel piyasa değeri 25 milyon euro olan 31 yaşındaki yıldız oyuncunun İngiliz deviyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Sarı-kırmızılı ekibin bu durumu fırsat bilerek yıldız futbolcuyu kadrosuna katmayı hedeflediği öne sürüldü.

Bu sezon 30 karşılaşmada görev alan yıldız futbolcu 1 gole imza attı. Fransız oyuncu için bugüne dek toplamda 51 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN