Fenerbahçe'nin yıldızı yuvadan uçuyor! İngiliz devine imza atacak: Dudak uçuklatan bonservis bedeli...

Fenerbahçe'nin yıldızı yuvadan uçuyor! İngiliz devine imza atacak: Dudak uçuklatan bonservis bedeli...

Pazartesi akşamı Sivasspor karşısında aldığı beraberlikle şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe, sezon sonunda yıldız ismiyle vedalaşmaya hazırlanıyor. Kanarya'nın yıldızı, İngiliz devine transfer olmak için geri sayıma geçti.

Sivasspor karşısında aldığı beraberlik ile şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Kanarya'nın yıldız ismi, tarihi bonservis bedeliyle sarı-lacivertli ekibe veda etmek için geri sayıma geçti. Fenerbahçe'nin, ayrılığı kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne veda eden Fenerbahçe, 33. hafta karşılaşmasında aldığı beraberlikle Süper Lig'deki şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı. Lider Galatasaray'ın 4 puan gerisine düşen sarı-lacivertli ekip, sezon sonunda yıldız ismiyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Yaz transfer döneminde 9,7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Dinamo Moskova'dan ayrılarak Fenerbahçe'ye transfer olan Polonyalı yıldız Sebastian Szymanski, sezon başından bu yana gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Polonyalı yıldız, son haftalarda düşüşe geçse de dev takımların radarına girdi.

Sporx'in İngiliz basınından aktardığı habere göre; İngiliz devi Tottenham, Fenerbahçe'nin Polonyalı yıldızı için 20 milyon euroyu gözden çıkarttı. İngiliz devinin kısa süre içerisinde sarı-lacivertli ekibin kapısını çalacağı öne sürüldü. Fenerbahçe'nin Polonyalı yıldız için 30 milyon euroluk bir teklif beklediği iddia edilirken Polonyalı futbolcunun İngiliz ekibine transfer olmaya sıcak baktığı öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon Fenerbahçe forması altında 50 karşılaşmada görev alırken takımına 12 gol 17 asistlik katkı sundu. Polonyalı oyuncunun sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılarak İngiliz devine transfer olması bekleniyor.Szymanski için dudak uçuklatan bonservis | Goal.com Türkçe

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN