Otomattan kahve alırken bir daha düşünün: Yüzü şişti, gözlerine perde indi! Meğer otomatın içi leş gibiymiş

Otomattan kahve alırken bir daha düşünün: Yüzü şişti, gözlerine perde indi! Meğer otomatın içi leş gibiymiş

Havaalanındaki otomattan kahve alan genç kadın, aniden fenalaştı ve hastanelik oldu. Genç kadının arkadaşlarına attığı son mesaj ise "Göremiyorum" oldu. İşte detaylar...

İspanya'nın Palma kenti yakınlarında havaalanındaki otomattan bir bardak kahve alan 21 yaşındaki kadın, kahveden bir iki yudum almasının ardından kahvenin tadında bir gariplik olduğunu fark etti.

Kuşkulanan kadın, kahveye daha da yakından baktığında kahve bardağının içinde bir sürü böceğin gezdiğini gördü.

otomattan-kahve-icmek-zararli-mi-kahve-otomatlari-temiz-mi-1.jpg

KAHVE OTOMATININ İÇİNE MEĞER BÖCEKLER YUVA YAPMIŞ

Bir süre sonra genç kadının yüzü şişmeye başladı ve boğazı kapanarak nefes alamamaya başladı. Anaflaktik şok geçirdiği tespit edildiği belirtilen kadın çevredekilerin müdahalesi ile Palma kentindeki bir kliniğe götürüldü.

Yakınlarına, gözlerinin görmediğine dair mesaj atan kadın, hastaneye kaldırılmadan evvel havaalanında bulunan sağlık yetkilileri tarafından kendisine adrenalin verildi.

otomattan-kahve-icmek-zararli-mi-kahve-otomatlari-temiz-mi-2.jpg

36 SAAT YOĞUN BAKIMDA KALDI

Kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma kaldırılan genç kadın, burada 36 saat boyunca tedavi altında kaldı. Kadının ailesi kızlarının yoğun bakıma kaldırılmasının ardından havalimanı yönetiminden şikayetçi oldu.

Yeniçağ'da yer alan habere göre, havalimanı yöneticileri ise söz konusu otomatın kullanımdan kaldırıldığını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN