Fenerbahçe'nin rakibi Olympiakos'tan Fatih Terim'e övgü dolu cümleler

Fenerbahçe'nin rakibi Olympiakos'tan Fatih Terim'e övgü dolu cümleler

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final eşleşmesinde Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Yunanistan temsilcisinden, ezeli rakipleri Panathinaikos'ta çalışan Fatih Terim'e övgü dolu cümleler geldi.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final eşleşmesinde Olmypiakos ile kozlarını paylaşacak. Temsilcimiz, Olympiakos'u saf dışı bırakıp yarı finale kalmanın hesaplarını yaparken; Yunan temsilcisinden Fatih Terim'e övgü dolu cümleler geldi.

FATİH TERİM, AVRUPA EFSANESİ

d6abd4b7fa10ac2b84a4b80843fa26de81dcbb8f.webp

Olympiakos Sportif Direktörü Darko Kovacevic, Diriliş Postası'ndan Çağlar Arslan'a konuştu. Kovacevic, ezeli rakipleri Panathinaikos'ta teknik direktörlük yapan Fatih Terim hakkında yorumlarda bulundu. Darko Kovacevic, Fatih Terim için ''Türk futbolunun ve Avrupa'nın gerçek efsanesi. O çok uzun ve başarılı bir futbol geçmişine sahip. Her zaman saygı duyulan bir futbol adamı. Onun gibi insanlara sadece saygı duyarım'' ifadelerini kullandı.

ARDA GÜLER'İ SEÇERDİM

thumbs-b-c-3ba329d43dbf4f39f2920ae5e9375fcd.webp

Real Sociedad'da top koştururken Nihat Kahveci ile unutulmaz bir ikili olan Darko Kovacevic, Türk futbolcular özelinde ise ''Türkiye'de çok yetenekli oyuncular var. Eğer birini seçmek zorunda kalsaydım kesinlikle Arda Güler'i seçerdim. Çünkü henüz çok genç ve önünde çok başarılı yıllar var. Eğer bir forvet tercih edecek olsaydım, o da Enes Ünal olurdu'' sözlerini sarf etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN