Bungalov hırsızlığı netleşti! 5 bungalov havuzuyla birlikte çalınmıştı: Kaymakamlık açıklama yaptı

Bungalov hırsızlığı netleşti! 5 bungalov havuzuyla birlikte çalınmıştı: Kaymakamlık açıklama yaptı

Çatalca’da 5 bungalov havuzuyla birlikte çalınmıştı! Sosyal medyada gündem olan bungalov hırsızlığının aslı öğrenildi. Çatalca Kaymakamlığı olayın ardından bir açıklama yaptı. Meğer bütün olay...

Çatalca'nın Akalan Mahallesi'nde yapılan bir projenin ardından ortaya çıkan ''bungalov hırsızlığı'' olayı, ilginç bir gelişmeyle sonuçlandı. Proje kapsamında inşa edilen 5 havuzlu bungalov, peyzaj düzenlemeleri yapıldıktan sonra tatil sitesi modülüne göre planlanıp satıldı. Ancak, bungalovların sahiplerinden Yahya Kemal Yaman ile proje sahibi arasında yaşanan alacak verecek meselesi, olayın fitilini ateşledi.

5 BUNGALOV ÇALINDI

İddialara göre, alacaklı olan Yahya Kemal Yaman ile proje sahibi arasında bir gece yaşanan tartışmanın ardından, Yahya Kemal Yaman, sitenin içerisindeki 5 bungalovu havuzuyla birlikte çaldı. Ev sahipleri, olaydan birkaç gün sonra bungalovlarına gittiğinde şoke oldu. Evlerinden geriye sadece çakıl taşlarının kaldığını gören ev sahipleri, durumu hemen jandarmaya bildirdi.

KAYMAKAMLIK AÇIKLAMA YAPTI

Çatalca Kaymakamlığı, çalındığı iddia edilen bungalov evlerle ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Çatalca ilçesinde bulunan Akalan Mahallesi'nde 5 adet bungalov ev ve havuzun çalındığı yönündeki iddiaların asılsız olduğu belirterek şu ifadeler kullanıldı: "Çatalca ilçesi Akalan Mahallesi’nde 5 adet bungalov ev ve havuzun çalındığı yönünde yapılan haberlerin sosyal medya mecralarında paylaşıldığı görülmektedir. Emniyet birimlerimizin konuya ilişkin yaptığı çalışma sonucunda; iddiaların asılsız olduğu, 25 Mart 2024 tarihinde evleri yapan müteahhidin, söz konusu malzemeleri ödemesini alamadığı gerekçesi ile demonte hale getirerek bölgeden kaldırdığı anlaşılmıştır”

Çatalca Kaymakamlığından "bungalov ev" açıklaması

Özellikle sosyal medya mecralarında geniş yankı bulan bu olayla ilgili yapılan açıklamada, 25 Mart 2024 tarihinde meydana gelen olayın alacak verecek meselesinden kaynaklandığı vurgulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN