Ali Koç takımı Dzeko'yla Tadic'e emanet etsin! Fenerbahçe'de İsmail Kartal'a ipler koptu

Ali Koç takımı Dzeko'yla Tadic'e emanet etsin! Fenerbahçe'de İsmail Kartal'a ipler koptu

UEFA Konferans Ligi'nde Yunan ekibi Olympiakos'a penaltılarda elenen Fenerbahçe'de İsmail Kartal'a olan öfke devam ediyor. Tecrübeli teknik adamın oyuncu değişiklikleri sert bir dille eleştirilirken, ünlü futbol yorumcusu Serhat Akın'ın 'Dzeko-Tadic' analizi Sarı Lacivertli cephede oldukça dikkat çekti.

UEFA Konferans Ligi çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe Olympiakos'u İrfan Can Kahveci'nin golüyle 1-0 yendi. Uzatmalara giden karşılaşmada gol olmayınca takımlar penaltı atışlarına geçti. Fenerbahçe'de Tadic, Bonucci ve Cengiz Ünder Tzolakis'e takılırken, Livakovic'in 2 penaltı kurtarması Sarı Lacivertli temsilcimize yetmedi. İşte büyük heyecana sahne olan maçın ardından Serhat Akın'ın Sports Digitale kanalında yaptığı açıklamalar...

NEDEN HOCAM NEDEN!

Her zaman seni oyuncular kurtaramaz İsmail Kartal. Dün gece tamamen egosunu kibrini sahaya koydu İsmail Kartal. Szymanski, Dzeko ve Fred'i oyundan alarak işleri berbat etti. 'Why' hocam 'Why' neden? Sen bu takımdan orada 3 tane nasıl yedin? Maç 1-0 tur için gol lazım, normal bir teknik direktör sahanın en kötüsü İsmail Yüksek'i oyundan alıp Batshuayi'yi alır forveti çiftler ama yok yapmıyor.

depophotos-18296996.jpg

FUTBOLCULAR İSMAİL KARTAL'A İSYAN EDİYOR

İsmail Kartal beni aratıyor 'şampiyonluğa gidiyoruz, biraz daha ılımlı olalım, yorumlarda biraz daha yapıcı olalım' diye. Oyuncuların hepsinde isyan var. Dzeko, Fred başta olmak üzere hepsinde İsmail Kartal'a karşı bir tavır var. Fenerbahçe İsmail Kartal'la şampiyon olamaz diyen çok insan var. Sezon başından beri anlatmak istediğim bu Fenerbahçeliler kanıyor, İsmail Kartal'ın verdiği bütün kararlar hatalı.

glekfkbwsaab1mn.jpg

Ayakta duramayan Cengiz'e penaltı attırdı, oyuna yeni aldığı Bonucci'ye penaltı attırdı, penaltı tercihleri bile yanlıştı hocanın, hiç orayı düşünmemiş. Bu takım çok karakterli, futbolcular çok iyi niyetli Fenerbahçe şampiyon olursa bu oyuncularla olur İsmail Kartal'la değil.

ALİ KOÇ'UN İSMAİL KARTAL'I GÖNDERMESİ LAZIM

Eğer Ali Koç İsmail Kartal'ı göndermiyorsa hepsi gidecek. Herkes Lille mi Aston Villa mı gelecek bize derken Olympiakos'a elendi Fenerbahçe. Fenerbahçe şampiyon olmak istiyorsa artık bir karar vermesi lazım. İsmail Kartal iyi futbolu istemiyor Ferdi bindirirken Tadic'le beraber akarken İsmail Kartal 'aman arkası boş kaldı' tribine giriyor, o derece kötü hoca İsmail Kartal.

depophotos-18297122.jpg

Fenerbahe şampiyon olur mu? Yüzde yüz olur ama İsmail Kartal'la değil. Ali Koç Dzeko'yla Tadic'e bıraksın takımı Fenerbahçe şampiyon olur. Artık Olympiakos maçından sonra İsmail Kartal dönemi bence aktif olarak kapanmıştır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN