Aerobik cimnastikte hedef altın madalya

Aerobik cimnastikte hedef altın madalya

Türkiye'de ilk kez düzenlenecek olan 13'üncü Aerobik Cimnastik Avrupa Şampiyonası öncesinde basın toplantısı düzenlendi. Türkiye Milli Takımı ve sporcularının katıldığı toplantıda konuşan Türkiye Cimnastik Federasyonu Aerobik Cimnastik Teknik Kurul Başkanı Bahadır Uygur, hedeflerinin altın madalya kazanmak olduğunu söyledi.

Türkiye'de ilk kez 17- 19 Kasım tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirilecek olan 13'üncü Aerobik Cimnastik Avrupa Şampiyonası yarın başlıyor. İbrahim Çolak Cimnastik Salonu'nda düzenlenecek olan şampiyonaya 21 ülkeden 398 sporcu katılacak. Sporcuların 3 gün boyunca altın madalyayı kazanmak için ter dökeceği şampiyonanın açılışı ise yarın saat 16.00'da gerçekleştirilecek.

cimnastik.jpg

Şampiyonada yarışacağı için heyecanlı olduğunu ve altın madalya hedeflediğini söyleyen milli sporcu Ayşe Begüm Onbaşı "Bugün aranızda bulunmak benim için çok keyifli. 2010'dan bu yana yarışmalara katılıyorum 2023 yılı bizim için çok yoğun bir yıl olarak geçti. Pek çok yarışmaya katıldık ve madalyalar kazandık. Avrupa şampiyonası öncesinde bizim için çok büyük bir motivasyon oldu. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı nedeniyle bu organizasyon ülkemizde düzenlenecek olan bu Avrupa Şampiyonası'nda, ev sahibi olmanın hem rahatlığı hem de baskısı var. Bu yarışmada ben hem tekler de hem de gruplarda yarışacağım. Kariyerime bir altın madalya daha eklemek istiyorum" dedi.

cimnastik1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN